Een krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u een verbintenis aangaat.

Ons technologie-ecosysteem

Voor een eenvoudige en vlotte integratie van onze betalingsoplossingen in uw processen.

Les intégrations CMS et PSP de Floa Pay Contact opnemen

FLOA in het hart van de digitale betalingsecosystemen

Wij werken nauw samen met een aantal Payment Service Providers (PSP's), Content Management Systemen en Orchestrators om ervoor te zorgen dat de integratie afgestemd is op uw behoeften en uw bestaande betaalmethodes.

WooCommerce

WooCommerce is een uitstekende keuze voor een met WordPress gebouwde site. Het integreert naadloos met een van de populairste website platforms. Woocommerce staat bekend om zijn installatie- en aanpassingsgemak.

Bezoek de partnersite

Prestashop

PrestaShop is in Frankrijk ontwikkeld en heeft meer dan een miljoen gebruikers. Het is een van de meest gebruikte open source e-commerce platforms (CMS) ter wereld.

Bezoek de partnersite

NORBr

NORBr is 's werelds grootste leverancier van betalingsdiensten voor digitale handelaars. Via zijn marktplaats stelt NORBr u in staat om alle betalingsdiensten te verbinden, te beheren en te vergelijken via één enkele API, één enkel platform, gratis.

Bezoek de partnersite

Paytweak

Leider en Expert in veilig betalen op afstand sinds 2015, Paytweak is DE wereldwijde oplossing voor veilig betalen op afstand per E-mail en SMS, zonder vertraging, zonder tussenpersonen of commissies.

Bezoek de partnersite

Up stream Pay

Upstream Pay is het internationale orkestratieplatform voor betalingen in 3 stappen. Met één enkele integratie kunt u snel verbinding maken met uw betalingspartners via API. Gemakkelijk uw gebruikerservaring verbeteren en aanpassen. Optimaliseer uw conversie door de hefbomen te identificeren waarmee u uw klantentraject kunt verbeteren.

Bezoek de partnersite

Magento

Magento biedt flexibele en schaalbare e-commerce-oplossingen die ontworpen zijn om online verkopen te stimuleren. Ons kosteneffectief technologieplatform geeft u controle over de inhoud, de functionaliteit en het uiterlijk van uw webwinkel.

Bezoek de partnersite