Een krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u een verbintenis aangaat.

Ons technologie-ecosysteem

Voor een eenvoudige en vlotte integratie van onze betalingsoplossingen in uw processen.

Les intégrations CMS et PSP de Floa Pay Contact opnemen

FLOA in het hart van de digitale betalingsecosystemen

Wij werken nauw samen met een aantal Payment Service Providers (PSP's), Content Management Systemen en Orchestrators om ervoor te zorgen dat de integratie afgestemd is op uw behoeften en uw bestaande betaalmethodes.

WooCommerce

WooCommerce is een uitstekende keuze voor een met WordPress gebouwde site. Het integreert naadloos met een van de populairste website platforms. Woocommerce staat bekend om zijn installatie- en aanpassingsgemak.

Bezoek de partnersite

Prestashop

PrestaShop is in Frankrijk ontwikkeld en heeft meer dan een miljoen gebruikers. Het is een van de meest gebruikte open source e-commerce platforms (CMS) ter wereld.

Bezoek de partnersite

NORBr

NORBr is 's werelds grootste leverancier van betalingsdiensten voor digitale handelaars. Via zijn marktplaats stelt NORBr u in staat om alle betalingsdiensten te verbinden, te beheren en te vergelijken via één enkele API, één enkel platform, gratis.

Bezoek de partnersite

Paytweak

Leider en Expert in veilig betalen op afstand sinds 2015, Paytweak is DE wereldwijde oplossing voor veilig betalen op afstand per E-mail en SMS, zonder vertraging, zonder tussenpersonen of commissies.

Bezoek de partnersite

Up stream Pay

Upstream Pay is het internationale orkestratieplatform voor betalingen in 3 stappen. Met één enkele integratie kunt u snel verbinding maken met uw betalingspartners via API. Gemakkelijk uw gebruikerservaring verbeteren en aanpassen. Optimaliseer uw conversie door de hefbomen te identificeren waarmee u uw klantentraject kunt verbeteren.

Bezoek de partnersite

Magento

Magento biedt flexibele en schaalbare e-commerce-oplossingen die ontworpen zijn om online verkopen te stimuleren. Ons kosteneffectief technologieplatform geeft u controle over de inhoud, de functionaliteit en het uiterlijk van uw webwinkel.

Bezoek de partnersite

Voxpay

Voxpay, de Franse leider in veilige betalingen op afstand, biedt omnichannel-oplossingen voor betalingen op afstand (creditcard en overschrijving). Aangesloten op uw bank of betalingssysteem en in overeenstemming met PCI DSS, RGPD en DSP2. Verstuur betalingsverzoeken via links, IVR (Interactive Voice Response), en agent-ondersteunde conversatie.

Bezoek de partnersite

Worldline

Worldline is de Europese marktleider in betalings- en transactiediensten en de 4e grootste betalingsspeler ter wereld. Worldline biedt haar klanten duurzame, betrouwbare en veilige oplossingen voor de hele waardeketen van betalingen.

Bezoek de partnersite

Monext

De online betaaloplossingen van Payline zijn zo ontworpen dat uw klanten zich kunnen identificeren met de betaalervaring die u hen biedt, online, in de app en op mobiel.

Bezoek de partnersite

Ingenico Group

Ingenico Group is een gespecialiseerd bedrijf in betalingsdiensten en één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor betaalterminals. De groep is actief in West-Europa, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, China, Japan, Australië en Afrika.

Bezoek de partnersite

Thunes

De missie van Thunes is om bedrijven en hun klanten over de hele wereld in staat te stellen deel te nemen aan de wereldeconomie door wereldwijde betalingen snel, transparant en betaalbaar te maken. Thunes integreert geautomatiseerde en gestroomlijnde nalevingsprocessen, waardoor het risico vermindert en de totale kosten dalen.

Bezoek de partnersite

Orchestra

Orchestra is een platform gewijd aan de toeristische sector in SaaS-format. Met dit programma kunnen professionals een compleet vrijetijdsaanbod op alle distributiekanalen produceren, beheren, verdelen en beheren: verblijven (pakketten), hotelovernachtingen, vliegtickets, dynamische pakketten, à la carte.

Bezoek de partnersite