Een krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u een verbintenis aangaat.

Ons technologie-ecosysteem

FLOA omringt zich met de meest innoverende bedrijven om de beste ervaringen te bieden aan handelaars en klanten.

Floa Pay-technologiepartners Contact opnemen

Onze deskundige partners

Gegevensbeheer, gebruikerservaring, optimalisering van onze trajecten, en digitale authenticatie. Door samen te werken met de beste bedrijven op elk gebied, is FLOA in enkele jaren tijd een belangrijke speler in de FINTECH-sector geworden.

Pindrop

Pindrop is een toonaangevend bedrijf op het gebied van online beveiliging, dat spraakgebaseerde diensten voor klantenauthenticatie en fraudepreventie aanbiedt. Hun technologieën op het gebied van spraakbiometrie en machineleren maken de veiligheid van veel transacties en uitwisselingen mogelijk, of die nu via een smartphone of een callcenter worden uitgevoerd.

Bezoek de partnersite

Content Square

Contentsquare is een oplossing voor de analyse van de klantenervaring om het gedrag van de gebruikers op zijn websites en mobiele toepassingen te begrijpen. Met behulp van een tool en dashboards die voor iedereen toegankelijk zijn, kan FLOA zelfstandig mogelijkheden vaststellen om de UX te verbeteren of belangrijke wrijvingspunten opsporen.

Bezoek de partnersite

ThreatMetrix

ThreatMetrix®, een oplossing van LexisNexis, stelt organisaties in staat hun authenticatieproces beter te beheren door digitale identiteitsintelligentie te bieden. Daartoe put het bedrijf uit informatie van miljarden transacties.

Bezoek de partnersite

Charger plus