Een krediet is een verbintenis en moet worden terugbetaald. Controleer vooraf je terugbetalingscapaciteit.

Ons technologie-ecosysteem

FLOA omringt zich met de meest innovatieve bedrijven om de beste ervaringen te bieden aan handelaars en klanten.

Floa Pay-technologiepartners Contact opnemen

Onze deskundige partners

Gegevensbeheer, gebruikerservaring, optimalisering van trajecten of digitale authenticatie: door samen te werken met experts in elk gebied, is FLOA in enkele jaren tijd een belangrijke speler in de fintech sector geworden.

Pindrop

Pindrop is een toonaangevend bedrijf op het gebied van online beveiliging, dat spraakgebaseerde diensten voor klantenauthenticatie en fraudepreventie aanbiedt. Hun technologieën op het gebied van spraakbiometrie en machineleren maken de veiligheid van veel transacties en uitwisselingen mogelijk, of die nu via een smartphone of een callcenter worden uitgevoerd.

Bezoek de partnersite

Contentsquare

Contentsquare is een oplossing voor de analyse van de klantenervaring om het gedrag van de gebruikers op zijn websites en mobiele toepassingen te begrijpen. Met behulp van een tool en dashboards die voor iedereen toegankelijk zijn, kan FLOA zelfstandig mogelijkheden vaststellen om de UX te verbeteren of belangrijke wrijvingspunten opsporen.

Bezoek de partnersite

ThreatMetrix

ThreatMetrix®, een oplossing van LexisNexis, stelt organisaties in staat hun authenticatieproces beter te beheren door digitale identiteitsintelligentie te bieden. Daartoe put het bedrijf uit informatie van miljarden transacties.

Bezoek de partnersite

Snowflake

Snowflake heeft het eerste SaaS-gebaseerde Data Cloud platform (Azure in het geval van FLOA) ontwikkeld voor gegevensopslag en -bevraging. FLOA heeft vanaf 2019 voor Snowflake gekozen en vertrouwt erop voor al haar gegevensbehoeften: Data Science, Data Analytics, Data Vizualisation, Data Sharing, enz.

Bezoek de partnersite

Tableau

Tableau wordt door FLOA gebruikt voor de visualisatie van gegevens. Het werd in 2019 overgenomen door de uitgever Salesforce en is één van de wereldleiders op de markt. FLOA vertrouwt op Tableau zowel voor intern gebruik (rapportage, analyse, zelf-BI, …) als voor het delen van gegevens met externe partners of leveranciers.

Bezoek de partnersite

Dataiku

FLOA vertrouwt op Dataiku om verschillende voorspellende modellen te creëren voor solvabiliteitsscores, fraudedetectie, klantsegmentaties en marketingscores. De tool maakt zowel de inzet van scores bij zoekopdrachten op internet in real time mogelijk als bij automatisch lopende modellen.

Bezoek de partnersite

Microsoft Azure

Azure, één van de wereldleiders samen met AWS en GCP, is een cloudplatform dat alles biedt wat een bedrijf nodig heeft om zijn IT-activiteiten virtueel te beheren. FLOA gebruikt Azure om te voldoen aan de behoeften van innovatie, veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Bezoek de partnersite

Talend

Talend is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in gegevensintegratie. FLOA gebruikt Talend Data Fabric in de cloud om gegevens op te halen naar zijn dataplatform. Talend wordt ook gebruikt voor diverse geautomatiseerde gegevensverwerkingen voor bedrijfsdoeleinden, en voor de levering van interne en externe toepassingen.

Bezoek de partnersite

Neo4J

Neo4J is de toonaangevende grafiek-database oplossing op de markt. Dit type databank levert betere prestaties voor gebruikssituaties als aanbevelingsmotoren of fraudedetectie, waarbij relaties tussen gegevens moeten worden gelegd en die relaties snel moeten worden opgevraagd.

Bezoek de partnersite

Linkurious

Linkurious is een Frans bedrijf dat complexe gegevens in Neo4J grafiek-databanken visualiseert. Hiermee kunnen wij onmiddellijk mogelijke fraudenetwerken visualiseren, het toezicht op ons cyberbeveiligingsbeleid, of de afhankelijkheden tussen onze verschillende IT- of DATA-bricks visueel vaststellen.

Bezoek de partnersite

DataGalaxy

Omdat de volwassenheid van een bedrijf ook wordt afgemeten aan het vermogen om gegevens te documenteren en te beheren, heeft FLOA DataGalaxy gekozen als zijn data governance oplossing. DataGalaxy is een startup die een datacatalogus aanbiedt met referenties naar alle databanken, processen, gegevensverwerking en -gebruik.

Bezoek de partnersite