Een krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u een verbintenis aangaat.

Uw aflossingsplan op één plaats

Log in in uw klantenomgeving om alle betaaldatums te zien

Solution de paiements Floa
reglage

Heeft u vragen?

  • Klantenservice : 08000225737

  • E-mail klantenservice : contactnl@floa.com

  • Afdeling Collecties : 08000249640

Contacteer ons

Wie is FLOA?

FLOA is een dochteronderneming van de BNP Paribas-groep en Franse leider in betaaloplossingen in meerdere termijnen. Ze vereenvoudigt betalingen voor consumenten en (web)winkeliers. Een betaling in 2 keer, in 3 keer of een uitgestelde betaling, de betaaloplossingen van FLOA zijn ontwikkeld met en voor winkeliers en onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Als pionier op dit gebied met meer dan twintig jaar ervaring, garanderen we met onze expertise een maximaal veiligheidsniveau voor alle transacties.

Dankzij steeds eenvoudigere en transparantere processen, gepersonaliseerde ondersteuning voor consumenten en winkeliers en uitstekende klantrelaties, stelt FLOA al meer dan vier miljoen particuliere klanten in Europa en meer dan 10.000 aangesloten webwinkeliers en verkooppunten tevreden. Met haar fintech* DNA en de financiële stabiliteit van de BNP Paribas-groep als uitgangspunt, wil FLOA een belangrijke speler worden in 'Buy Now Pay Later' in Europa.

Wat betekent Buy Now Pay Later?

Het principe is eenvoudig: in plaats van uw artikel volledig te betalen op de dag van aankoop, betaalt u in termijnen. Dit kan een uitgestelde betaling zijn (volledige betaling binnen één maand) of een gesplitste betaling in 2 of 3 maandelijkse termijnen. Elke maand, op dezelfde datum, wordt het bedrag dat op het aflossingsplan staat via uw credit card van uw bankrekening afgeschreven.

De voordelen

Direct reactie tijdens uw aankooptraject

Mogelijk bij aankopen online, in de winkel en via het call center

Met een paar muisklikken en zonder bewijsstukken

Automatische terugbetaling bij een geannuleerde bestelling