Een krediet is een verbintenis en moet worden terugbetaald. Controleer vooraf je terugbetalingscapaciteit.

Gepubliceerd op 30/05/2023

De nieuwe reispartners van FLOA

FLOA, de bank die het leven ... en het reizen makkelijker maakt


Wij zijn al vele jaren pioniers op het gebied van betaaloplossingen in meerdere termijnen voor de toeristische sector en zetten ons in om de spelers van deze sector passende betaaloplossingen te bieden. Wij werken samen met partners die erkend zijn voor hun kwaliteit en deskundigheid. Meer weten? Ontdek hoe wij de toeristische en vrijetijdssector ondersteunen met onze betaaloplossingen in meerdere termijnen.

FLOA Pay reispartners FLOA Pay reispartners

Gesplitste betaling, onmisbaar voor vakantieliefhebbers

Talrijke consumenten in Frankrijk en Europa regelen hun vakantie online. Hun diensten aanbieden die hun leven vergemakkelijken, betekent voldoen aan reële verwachtingen: haalbaarheid, eenvoud, onmiddellijkheid en veiligheid.

Onze oplossingen hebben dus een echte meerwaarde voor iedereen:

De kopers

Zij profiteren van betaaloplossingen in meerdere termijnen. Vakanties staan in de top 4 van aankopen die in meerdere termijnen worden betaald. De gesplitste betaling maakt het mogelijk de betaling op te splitsen in meerdere bedragen op verschillende datums: in 3x, 4x, 10x, 12x, of zelfs meer! Het is mogelijk voor aankopen online of in de winkel van onze partners. En ook voor winkelmandjes met een lage waarde, voor aankopen vanaf € 50. Betalen is geen probleem meer maar een oplossing!

De verkopers

Zij verhogen hun conversiepercentage en dus hun omzet. Voor sommigen kan dit een verhoging van het conversiepercentage met 20%1 betekenen. Een vliegticket in meerdere termijnen betalen is een concrete oplossing die ervoor zorgt dat men tot de aankoop overgaat. Voor touroperators is het zowel een kans om nieuwe klanten aan te trekken als om oude klanten te behouden.

FLOA, pionier in betaling in meerdere termijnen voor de reissector

De Fransen gaan nog steeds graag op reis. Na een tijd van opeenvolgende lockdowns, hebben ze meer dan ooit zin om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. FLOA heeft niet gewacht op de pandemie en het daardoor ontstane reisvirus om het aankooptraject van de klant te vergemakkelijken. Sinds enkele jaren ondersteunen wij de toeristische en vrijetijdssector bij het vereenvoudigen van het verkoopproces.

FLOA heeft dus een sterke expertise ontwikkeld op het gebied van toerisme en vrije tijd. Voorbeeld? In 2015 waren we de eerste financiële instelling die een betaling met bankkaart in 4x aanbood als partner van Misterfly. Onze verschillende oplossingen zijn tegenwoordig gericht op alle reiswinkels en webwinkeliers.

Ons aanbod onderscheidt zich door  • Een soepele en naadloze klantervaring, net zo gemakkelijk als betalen in één keer!

  • Fraude-expertise

  • Dekking van uitstaande schulden

  • Financiering mogelijk ongeacht de vertrekdatum van uw klant

Wij hebben sterke relaties opgebouwd met een heel netwerk van partners

Mister Fly : Onze eerste partner voor het boeken van vakanties tegen aantrekkelijke prijzen. Mister Fly onderhandelt de beste tarieven voor zijn klanten. En wij ondersteunen hen met de betaaloplossing in meerdere termijnen.

Pierre et Vacances : Met meer dan 500 vakantieverblijven in Frankrijk biedt Pierre et Vacances volledig ingerichte en gemeubileerde accommodaties. Dankzij ons partnerschap kunnen hun klanten profiteren van een betaling in vier termijnen van 100 tot 4.000 euro, ongeacht de verblijfsdatum.

CDiscount Voyages : Last minute verblijven, flash sales, CDiscount Voyages biedt zeer aantrekkelijke prijzen. Wij ondersteunen hen ook met de betaling in meerdere termijnen.

Center Parcs : Zes parken in Frankrijk om te genieten van een verblijf middenin de natuur. Met onze betaaloplossing in vier termijnen helpen wij families en vrienden die een ontspannende tijd willen hebben.

Siblu : Hét referentiekader voor campings van topkwaliteit in Frankrijk. Met onze betaaloplossingen met bankkaart in 3x en 4x biedt Siblu een extra service om een verblijf op een van hun 24 campings gemakkelijker te maken voor alle gezinnen.

Yescapa : Met Yescapa ben je verzekerd van een roadtrip! Camper, campervan, buscamper,... Klanten kunnen het voertuig van hun keuze overal in Europa boeken en de huur in meerdere termijnen betalen.

Het Tourcom-netwerk : Het biedt een breed scala aan diensten voor zijn klanten. Het is het grootste netwerk van reisbureaus in Europa met meer dan 6.000 verkooppunten. En wij ondersteunen hen met de betaaloplossing met bankkaart in 4x.

Leclerc Voyages : Altijd bereid om te innoveren en het leven van zijn klanten te vereenvoudigen, heeft Leclerc Voyages de betaaloplossing in meerdere termijnen van FLOAPay geïntegreerd. Zo breiden zij hun diensten aan hun klanten uit.

CroisiEurope : Het bedrijf biedt riviercruises aan in Frankrijk en Europa. Het heeft bestemmingen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze betaaloplossing in meerdere termijnen kunnen talrijke klanten genieten van een cruise.

Vraag een demo aan

De FLOA-oplossing ook eens uitproberen? Simuleer een aankooptraject in meerdere termijnen met de interfaces van een echte e-commerce site!

Vraag een demo aan

Welkom op de blog van FLOA !

Welkom op onze blog! Wij hebben deze voor u gemaakt als dagelijkse ondersteuning. Zo ontcijferen we betaaltrends, delen we de best practices van al onze partners met u en inspireren we u met verbluffend mooie projecten! En dat alles op zijn FLOA's!

Zij vertrouwen ons!

Vraag een demo aan

Het FLOA-aanbod ook eens uitproberen? Neem contact op met onze teams voor een live demonstratie van onze diensten!

Vraag een demo aan