Een krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u een verbintenis aangaat.

Gepubliceerd op 27/10/2023

Het spreiden van uw betalingen: medische zorg toegankelijker maken

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van medische behandelingen. Out-of-pocketkosten zijn een behoorlijke belemmering voor nieuwe patiënten. De kosten van een opticien, hoortoestellen of tandheelkundige zorg vormen een aanzienlijke uitgave. Betaling in termijnen wordt een steeds populairder alternatief voor contante betalingen. Wat zijn de voordelen van betaling in termijnen? 


Medische zorg toegankelijker maken Medische zorg toegankelijker maken

Betaling in termijnen: een oplossing voor de kosten van medische zorg

Betaling in termijnen biedt een praktische financieringsoplossing voor medische kosten. Het terugbetalen van out-of-pocketkosten wordt over meerdere maanden verspreid. Deze gunstige oplossing pakt het betalingsprobleem van voornoemde medische behandeling aan, omdat patiënten hiermee zorgverleners kunnen betalen zonder te hoeven wachten tot ze het benodigde geld hebben gespaard.


Betaling in termijnen

Koop Nu, Betaal Later: het vereenvoudigen van het betalen van zorgkosten

Met FLOA biedt u uw patiënten en klanten het gemak om hun medische rekeningen in maandelijkse termijnen te betalen. Laten we eens kijken naar de drie duurste kostenposten1: oogzorg, hoortoestellen en tandheelkundige zorg.


Oogzorg: de kosten spreiden met maandelijkse betalingen


Wist u dat veel mensen met oogproblemen geen bril of contactlenzen hebben? De oplossing? Betaling in termijnen kan uitkomst bieden. Gezien de aanzienlijke kosten die brillenglazen met zich mee brengen, variërend van € 300 voor standaard brillenglazen tot meer dan € 500 voor multifocale brillenglazen, kan een financieringsoplossing helpen deze kosten te dekken1. Het is een handige manier om de out-of-pocketkosten te verlichten voor de zestien miljoen Fransen die elk jaar in hun gezichtsvermogen investeren.


Ons praktijkvoorbeeld: Betaling in termijnen is de perfecte oplossing voor de hele oogzorgindustrie. Zo hebben bedrijven als Opticiens Conseil, Bordelaise de Lunetterie, Cercle d'Optique en Mi Optico voor onze producten gekozen om hun klanten te helpen.


Oogzorg: de kosten spreiden met maandelijkse betalingen

Hoortoestellen: het aanschaffen van hoortoestellen wordt eenvoudiger met betaling in termijnen


De prijzen van hoortoestellen kunnen behoorlijk afschrikken. In Frankrijk bijvoorbeeld moeten slechthorenden, na het ontvangen van een vergoeding van de openbare ziektekostenverzekering (€ 120) en hun aanvullende particuliere ziektekostenverzekering (€ 350), vaak een totaalbedrag van bijna € 1.000 betalen voor de benodigde apparatuur. Momenteel kiest slechts 20% van de mensen met gehoorproblemen voor hoortoestellen1. Met de 'Koop Nu, Betaal Later'-oplossingen kunnen meer mensen zich de hulp veroorloven die ze nodig hebben.


Hoortoestellen: het aanschaffen van hoortoestellen wordt eenvoudiger met betaling in termijnen

Tandheelkundige zorg: de behandelkosten spreiden


De gemiddelde kosten van een metalen keramische tandkroon bedragen ongeveer € 550 en kunnen voor andere soorten kronen oplopen tot meer dan € 1.000. Door te kiezen voor betaling in termijnen kunnen patiënten flexibeler omgaan met tandheelkundige zorg.


Ons praktijkvoorbeeld: Dentelia houdt toezicht op zeventien tandheelkundige klinieken in Frankrijk. Zij hebben voor de FLOA-oplossing gekozen om hun patiënten te helpen de kosten van hun behandeling te dekken. We hebben ook het vertrouwen van Smile2Impress.


Tandheelkundige zorg: de behandelkosten spreiden

Klaar om kwaliteitszorg toegankelijker te maken? Ontdek de FLOA-oplossingen vandaag nog!

Onze 'Koop Nu, Betaal Later'-oplossingen bieden een praktisch en concreet alternatief om de financiële uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met medische zorg. De flexibiliteit van de oplossingen is de belangrijkste factor voor hun doeltreffendheid: van uitgestelde betaling2 tot betaling in 3 of 43 termijnen. Onze oplossingen passen zich aan de behoeften van uw klanten aan. Ongeacht het soort zorg (oog-, tandheelkundige of gehoorzorg) maken ze hoogwaardige gezondheidszorg toegankelijk terwijl de kosten worden gespreid. Bied uw klanten en patiënten de keuze om hun betalingen te spreiden! Heeft u deze optie nog niet eerder overwogen? Meer weten hierover? Neem dan nu contact met ons op.


Ontdek de FLOA-oplossingen vandaag nog!

Vraag een demo aan

De FLOA Pay-oplossing ook eens uitproberen? Simuleer een aankooptraject in meerdere termijnen met de interfaces van een echte e-commerce site!

Vraag een demo aan

Welkom op de blog van FLOA Pay!

Welkom op onze blog! Wij hebben deze voor u gemaakt als dagelijkse ondersteuning. Zo ontcijferen we betaaltrends, delen we de best practices van al onze partners met u en inspireren we u met verbluffend mooie projecten! En dat alles op zijn FLOA's!

Zij vertrouwen ons!

Vraag een demo aan

Het FLOA Pay-aanbod ook eens uitproberen? Neem contact op met onze teams voor een live demonstratie van onze diensten!

Vraag een demo aan